2017 m. balandžio 23 d., sekmadienis

APRILYNNE PIKE

"Likimai"


Nuo tada, kai Tamenį buvo pašovęs Barnis, Lorelė nebuvo mačiusi jo tokio sutriuškinto, tad glaudėsi virpėdama iš palengvėjimo, atsikračiusi baimės, kuri stingdė ją net pačiai nežinant. Lorelė perbraukė pirštais perkirstą vaikino skruostą ir atšlijo išgirdusi tylų aiktelėjimą visai jai prie lūpų. Tačiau Tamenis nesitraukė. Netgi prisiglaudė dar arčiau. Lorelė norėjo, kad juodu turėtų daugiau laiko, kad galėtų užsimiršti nuo jo bučinių, pamiršti, jog ten kažkur dėl visų jų gyvybių kaunasi Šeris...

„Likimai“ yra paskutinė milžiniško populiarumo sulaukusios Aprilynne Pike „Sparnų“ serijos knyga, kuri jau spėjo užkariauti milijonų gerbėjų širdis. Kupinam nuotykių ir romantikos fėjų pasauliui šįkart iškyla mirtinas pavojus.
Lorelė jau žino tiesą – Juki yra galinga ir be galo pavojinga žiemos fėja. Pasitelkusi ją ir slaptą ginklą – fėjų magijai atsparius trolius – ištremtoji rudens fėja Kli ketina užimti ir sunaikinti Avaloną. Lorelė kartu su ištikimais draugais Tameniu, Deividu ir Čelse ruošiasi stoti į lemiamą mūšį dėl fėjų karalystės. Ar jiems pavyks atremti žiauriausią Avalono puolimą? Su kuo pasiliks žmonių išauginta fėja: žemiškuoju savo draugu Deividu ar fėjų sargybiniu Tameniu?
Netikėtas laiškas atskleidžia, kaip baigiasi ši nepaprasta istorija...

  • įvertinimas: 10/10 
  • puslapių skaičius: 416
  • originalus knygos pavadinimas: "Destined"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą